Her om dagen forelsket jeg meg. Ikke i en ny mann, men i et fantastisk hus.

Jeg møtte det på Finn.no og falt pladask bare ved å se bildene. Det hadde alt. Det var høyt, stort, solid og trygt. Det var ikke så opptatt av å være moderne og hipt og kult som så mange andre hus er nå for tiden. Det var et hus som ville stå trofast i vær og vind. Gi oss ly og være vennen vår. Det var gammelt og hadde vært gjennom mye, og vi så at det trengte kjærlighet, pleie og omtanke … men at det ville gi minst like mye tilbake.

HUSET

På visningen kunne jeg høre de framtidige barna mine gå på det knirkete gulvet og leke gjemsel i den store kjelleren med alle de små rommene. Jeg kunne se Pesh komme hjem fra joggeturen i nabolaget, der jeg stod og så ut av kjøkkenvinduet.  Jeg så meg selv sitte en gammel gyngestol med en god bok.

I stua var det høyt under taket og jeg kunne høre glade mennesker samlet til jul, til bursdag og til en helt vanlig torsdagsmiddag. Pannekaker.

Jeg så et familieliv.

gammelt svoverom

Om vi skal være med i budrunde igjen, skal jeg sørge for å ikke ha andre planer den dagen. Jeg tenkte i dag at det kunne være en god idé å sette på nye vipper mens budrunden pågikk. Så nervepirrende kunne det vel ikke være?  Jeg liker ikke å vente, og om huset skulle gå til noen andre, ville det ikke skade å ha et sett nye vipper å glede seg over. Det pleier å hjelpe. Så jeg gjennomførte.  Det skal sies at jeg pleier å være mer mindfull og oppmerksomt tilstede enn jeg var i dag.

sette på løsvipper

Da jeg endelig var ferdig og kunne gå opp til Pesh, hadde noen bydd høyere enn vi håpet. Hadde ikke jeg hatt Pesh hadde jeg vært å se på luksusfellen. Jeg hadde «glemt» at jeg verdsetter å ha fri mer enn noe annet.

Vi hoppa av budrunden.

Én av oss ble letta, den andre ble trist.

gjemme tårer

husrundbrenner

Jeg savner huset. Og jeg tror huset vil savne meg.

-Aw

12 kommentarer om “Drømmehuset

 1. Hehehe! Så typisk jentas og guttens møte med huset- kjenner meg igjen!!!! Lett å se for seg livet i jakten på hus, heldigvis vil du kunne oppleve de drømmene uansett hvor det blir! 🙂

  Likt av 2 personer

  1. Nei, jeg vurderte selv dette huset på finn og ja det har sjarm, og familieglede og hjemmefølelse og # ditt og datt men dere hadde kjøpt noe som skal ha helt ny drenering, alle vinduer må byttes, badet må pusses opp, isolasjonen burde oppdateres I nærmeste fremtid. Lykke til videre med husjakt 😉

   Likt av 1 person

 2. Søte Andrea. Synes jeg ser deg 🙂 jeg pleier å tenke sånn at det er nok et annet hus som er mye bedre som dere skal ha 😉 lykke til med husjakten!! Det er desverre noen nedturer når budrundene starter.

  Likt av 1 person

  1. Takk, Elin! Jeg skal prøve ikke legge for store planer og drømme meg bort på flere visninger. Det tar på. Det kommer nok et hus 🙂 Og jeg skal utsette gleden til det er vårt 🙂

   Liker

  1. Ja! Da Pesh gikk rett inn på Finn etter å ha tapt budrunden, så jeg for meg at han ville gått rett inn på sukker.no samme kvelden som et evt. brudd med meg. Jeg overdrev kanskje litt:)
   Synes noen må blogge på den gamle måten. Jeg tar ansvar!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s