Scarlett på TV

Det er ingen hemmelighet at når man først har fått tak i begjærets objekt, mister det ofte sin sødme. De stilige pumpsene som står utstilt i butikkvinduet og stråler og bærer bud om lekre legger og skjønnhet, er bare sko så snart de er på plass i skapet. Dette stresser meg litt. Ikke fordi jeg frykter mitt eget jag etter nytt og bedre, men fordi jeg er redd for å gå fra å være stilige pumps til vanlige hverdagssko i øynene til han som betyr mest for meg.

En rolig kjærestekveld med god mat og film blir ikke alltid avslappende. Per André skal ha flaks om jeg tolker han i hans favør.

litt sjalu  900

Jeg prøver å være kul og holder som regel det jeg tenker for meg selv. Hvem innrømmer vel at de har sånne tanker?

Han er snill og konfronterer meg ikke med at vi kun ser filmer der den kvinnelige hovedrollen er under middels pen når jeg får velge. Da de fleste i filmbransjen er relativt vakre, blir det til at vi ser mye rart.

litt sjalu 3

– Aw

2 kommentarer om “Scarlett på TV

  1. Jeg havnet på denne bloggen fordi Per Andre linket til den på facebook. Jeg var lei av matematikk, så jeg klikket like gjerne innom. Jeg falt pladask, og scrollet meg møysommelig gjennom hele uten avbrekk. Både tekstene og illustrasjonene er så sjarmerende, og situasjonene så lette å kjenne seg igjen. Stemmen din er utrolig behagelig- jeg kjenner jeg blir rolig og avslappet av å lese. Kommer definitivt til å sjekke innom gjevnlig. Du er virkelig flink, og det fortjener du å høre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s