Madeira-livet

Det har seg slik at jeg er med Per André på jobb i Madeira. Altså; han jobber og jeg har fri. Det vil si at jeg har en del tid for meg selv. Da vi planla denne turen, så jeg for meg at jeg skulle jogge, gå lange turer i naturen og oppleve store ting på egenhånd på dagtid… og gå på date med Per André hver kveld.  Når sant skal sies, har jeg sittet stille foran mac-en mye av tiden hvor jeg ikke har vært på date. Tegnet, skrevet dagbok og lest.

Jeg har tenkt på dette med blogg en stund, at det hadde vært gøy å illustrere enkelthendelser i hverdagen, eller skrevet noe til tegningene jeg uansett tegner og legger ut,  så da prøver jeg det.

Per André har lært meg at jenter ikke er morsomme, så det skal jeg ikke prøve på.

Det er ikke alltid hverdagen er en fest heller.

Here we go:

Det er få ting her i verden jeg er mer svak for enn brød… og jeg liker godt konseptet «å spise». Etter en uke på ferie trodde jeg likevel i et kort øyeblikk at jeg hadde fått nok:

middag to

«Jeg er så lei av mat jeg, Pesh. Nå skal jeg i hvert fall ikke ha sånn hvitløksbrød ved siden av.»

Ca. fem minutter senere:

Middag 1

2 kommentarer om “Madeira-livet

 1. Liker denne: «Per André har lært meg at jenter ikke er morsomme, så det skal jeg ikke prøve på.»… Heldigvis har ikke Pesh alltid rett. 🙂

  Liker

 2. Halloo:
  Madeira er gøy! Du må få med deg de supersære butikkene i Funchal som selger en underlig blandning av kjøkkenutstyr og helgener! Du må gidde å gå på museet for kirkekunst der halve ansiktet på helgener er oppspist av mark. Du bør også gå opp fra Folkebadet i gamlebyen og kikke inn gjennom porten til den jødiske kirkegården som holder på å rase ut. For ikke å snakke om den engelske kirken og den protestantiske kirkegården som bare er åpen hvis man ringer på…
  Jeg hadde aldri trodd Madeira hadde så mye kultur og interessante institusjoner da jeg ankom første gang. Nå har jeg forsket en god del, og vil si at pokker så mye de har på denne lille øya. Jeg var naturligvis alene på broderimuseet… Jeg snek meg inn i operahuset. Min grandonkel seilte fra Larvik til Madeira i 1926.
  Jeg vet også at min mormor var iland på Madeira i 60-årene fordi Amerikalinjen ankret opp i Funchal på vei til New York. Skulle gjerne flyttet dit.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s