Å utsette ting

Følelsen av å bli ferdig med noe, er en av mine topp tre hverdagsfølelser. Jeg elsker det øyeblikket badet er skinnende rent, kaninen har fått nytt høy og alle regningene er betalt.

harmoni

Av en eller annen grunn sitter det langt inne å få noe gjort. Den gledesdempende  «burde-tanken» får gjerne jage meg en ukes tid, før jeg gjør det jeg skal. Tanken på en ubesvart  mail kan holde meg våken flere timer, selv om det ville tatt meg kun tre minutter å svare.

våken

Jeg er litt usikker på hva det bunner ut i. Når det gjelder betaling av regninger, tror jeg utsettelsene skyldes frykten for å måtte ut med mer penger enn jeg ønsker. – selv om jeg har fått purringer nok til å forstå at det er billigere å betale regninger enn å prøve å glemme dem.

redd for regninger

Hver kveld bekymrer jeg meg over tennene mine. Jeg mistet nemlig en plombe for ca ett år siden, og har ennå ikke kontaktet en tannlege. Jeg skjønner det er dumt.

PUSSE tenner

Å ringe tannlegen er mitt nyttårsforsett.

En annen ting jeg er redd for, er å gå glipp av en god idé. Om jeg lager mat, eller maler et bilde, har jeg ikke tid til å rydde opp, før jeg setter igang neste prosjekt:

Tenk om ideen skulle falle ut av hodet!

roterom

Plutselig er klokken 14.00 og jeg må løpe til bussen for å rekke jobben.

Jeg rydder senere.

Heldigvis har jeg et visst behov for renslighet og orden. Det er viktig for meg å ha det ryddig der jeg sitter og tegner.  Når jeg skal sove, må det for all del ikke ligge masse ting på gulvet.

Blir det for ille hos meg, kan jeg jo alltids dra til Pesh.

i gangen til Pesh -2

Mitt beste triks for å få vasket og ordnet i leiligheten min, er å invitere ei venninne på besøk.  Da ryddes det iherdig til det ringer på døren.

Den eneste haken, er at noen mennesker alltid kommer ti minutter før avtalt.

truser i gardina -2

– Aw

3 kommentarer om “Å utsette ting

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s